Du kan aktivere systemindikatoren, når du arbejder med forskellige forekomster af Microsoft Dynamics NAV. Du kan f.eks. skelne mellem et produktionsmiljø og et testmiljø eller se, når du er i konfigurationstilstanden. I denne procedure aktiverer og konfigurerer du systemindikatoren.

Sådan aktiveres systemindikatoren

1. I feltet Søg skal du indtaste Virksomhedsoplysninger og derefter vælge det relaterede link.

2. Udvid oversigtspanelet Systemindikator.

3. Vælg én af følgende indstillinger i feltet Systemindikator.

Systemindikatortype Beskrivelse

Ingen

Der vises ingen tekst.

Bemærk
    Når du er i konfigurationstilstanden, vises statusoplysninger for Konfiguration altid. Du kan ikke deaktivere denne tekst.

Brugerdefineret tekst

Viser tekst, du indtaster i feltet Systemindikatortekst.

Virksomhedsopl.

Viser tekst, du indtaster i feltet Navn.

Virksomhed

Viser firmanavnet.

Database

Viser værtsnavn og databasenavn på mellemlag.

Virksomheds+database

Viser virksomhedsnavnet, værtsnavn og databasenavn på mellemlag.

4. I feltet Systemindikatortype skal du vælge mellem indstillingerne fra Standard og Accent1 til Accent9 for at tilføje en bestemt typografi til systemindikatoren.

5. Indtast den brugerdefinerede tekst, der skal vises, i feltet Systemindikatortekst. Hvis teksten skal vises, skal du vælge indstillingen Brugerdefineret tekst i feltet Systemindikator.

6. Vælg knappen OK, og genstart derefter Microsoft Dynamics NAV for at se ændringerne.